Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

öz 3- Kaçış merdiveni bünyenın haricinde kalabilir. Ancak bununla müteallik uyulması müstelzim bazı kurallar bulunan. örneğin; bir yapının veya binanın yüksekliği 21.50 metreden bir küme ise yapı dışına münhal merdiven kuruluşlmasına izin verilmemektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi yer çabucak kapının olanaklı olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin yüzı nöbet, yangın kapıları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri kabil diğer yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla müstacel durumlarda binanızın emniyetliğini sağlamlayabilirsiniz.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve genel ağ sayfalarından suç mesajları kızılıp almadığı gibi görüşmeçilerin Yangın Kapısı internet sitesini nite kullandığı ile ilgili fen toplar.

Yangın üzere acil durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Güvenlik: Müstacel çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedi durumlarda bapların her an yalınlık olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın mazbut testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar araştırı geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının Yangın Kapısı mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda yapıdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdem yaşamını temel taşı düz, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin fazlasıyla Yangın Kapısı izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin binalması gerekmelidir. Karşıt taktirde yangınlar çok bir tomar insanoğlunun dirilik ve finans yitirilmesine da tarik hevesliabilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Report this wiki page